Вебінар “Біопластики для упаковки харчових продуктів: краще біологічні чи здатні до біологічного розкладання?”

Вебінар на тему “Біопластики для упаковки харчових продуктів: краще біологічні чи здатні до біологічного розкладання?” відбудеться 11 червня 2018 року о 9:00 CEST.

 

У цьому вебінарі будуть надані чіткі визначення біологічних продуктів, біопластиків, біополімерів, компостування, здатності до біологічного розкладання, а також огляд основних біопластиків, їх обмежень та можливості використання в упаковці продуктів харчування. Будуть представлені статистичні дані та прогнозування науковців та лідерів громадської думки щодо тенденцій та інтересу пакувальної індустрії до використання біопластиків. Також будуть запропоновані можливі програми досліджень, спрямовані на отримання більш стабільної упаковки.

 

Мова: англійська

Вартість: безкоштовно

 

Реєстрація: https://attendee.gotowebinar.com/register/6480853976204682754


 

Інформація надана відділом міжнародних грантів і договорів ЦМС,

за детальною інформацією звертайтесь за тел.: 712-45-21.